En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Equilibris d'hula hop al damunt de l'esfera de miralls. / Foto: Circ de Nadal de Girona

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La 8a edició del Circ de Nadal de Girona escalfa motors presentant la programació artística. Aquest 2022 els organitzadors recuperen la piscina d'aigua que ja el 2017 es va instal·lar al pavelló de Fontajau.

Enguany el contenidor d'aigua tindrà 120.000 litres que es combinaran amb fonts d'aigua lluminoses i també efectes de pluja artificial.

A més, s'instal·larà un terra de pista que flotarà sobre de l'aigua. L'espectacle durarà dues hores i al llarg d'aquest temps el públic podrà veure 12 atraccions internacionals.

Hi haurà espectacles de cintes aèries enmig de raigs d'aigua de 12 metres, equilibris o hula-hops que es faran damunt d'una esfera gegant que s'enlairarà amb la força d'un doll d'aigua. També hi haurà un espai per a l'humor, com en qualsevol espectacle de circ, que aquest any anirà de la mà del mim xilè Tuga.

Moltes de les atraccions que actuaran al Circ de Nadal de Girona també comptaran amb la col·laboració de les sis ballarines del cos de ballet que té el circ. A més, hi haurà l'acompanyament musical en directe del Paris Circus Orchestra.

El director del Circ de Nadal, Genís Matabosch, ha destacat que aquest espectacle nadalenc ja s'ha convertit en "una tradició" de les festes que creix més enllà de la capital gironina. De fet, dos de cada tres espectadors són de fora de la ciutat i això "reforça l'economia i promociona el municipi com una localitat on viure el millor Nadal", segons Matabosch.

Per la seva banda, el vicepresident de la Diputació de Girona, Albert Piñeira, ha destacat que el Circ de Nadal és una mostra de "qualitat artística i cultural" i per això és important que Girona aposti per aquest conjunt de disciplines.

De moment, els organitzadors han anunciat que ja han venut 6.000 localitats per les 10 funcions que es faran entre el 26 i el 30 de desembre. Tot i així, confien arribar als 18.000 espectadors que habitualment passen per la pista instal·lada al pavelló de Fontajau de Girona. Les entrades es poden adquirir al web del Circ de Nadal.

 

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS