En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

La plantació de marihuana localitzada a Sant Feliu de Guíxols.

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Un dispositiu conjunt de Policia Nacional, Mossos d'Esquadra i Policia Local ha permès desmantellar una organització criminal dedicada a la venda i el cultiu 'indoor' de marihuana a Sant Feliu de Guíxols.

La policia ha detingut a 6 persones com a màxims responsables de la plantació i ha comissat 157 plantes, 12 kg de cabdells envasats, 509 grams de cocaïna i 3.500 euros i 400 dòlars en efectiu.

En l'operació també han desmantellat un laboratori preparat i equipat amb els aparells necessaris per aconseguir collites "exprés".

La investigació va començar a principis del mes de juliol quan la policia va confirmar les seves sospites després de comprovar que els membres de la xarxa, als que estaven seguint la pista, venien substàncies estupefaents de forma directa des dels domicilis i generaven una gran alarma social entre els veïns de la zona.

La policia va comptar amb la col·laboració d'especialistes d'una companyia elèctrica per mesurar els fluids elèctrics. Els operaris van corroborar que en els habitatges –connectats entre si pel garatge- es cometia frau amb connexions irregulars.

Fruit de les investigacions van posar en marxa l'operatiu que es va saldar amb la detenció dels responsables i el comís de la droga i els diners en efectiu.

Als 6 arrestats els atribueixen delictes contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. A quatre d'ells, a més, se'ls va obrir un expedient d'expulsió en virtut de la Llei d'estrangeria 4/2000.

Vota el número 1

Pel 8 de març

COL·LABORADORS