En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

L'arma que els agents van localitzar juntament amb diversa munició. / Foto: Mossos d'Esquadra

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els fets van passar ahir dimecres a primera hora de la tarda quan la policia va rebre l'avís dels vigilants de seguretat d'un centre comercial de Salt que tenien una noia retinguda per furtar.

En arribar-hi, Els Mossos d'Esquadra van trobar la noia i els seus pares. Els vigilants l'havien enxampat sortint de la botiga amb una bossa sense pagar i amb material per valor que no arribava als 400 euros.

Els Mossos la van denunciar i seguidament van fer les comprovacions al cotxe en què viatjava amb la seva família per descartar que haguessin comès més furts.

Aleshores, els policies van trobar amagada al maleter del vehícle del seu pare, sota una mata, una escopeta. També van localitzar una bossa amb 100 cartutxos del calibre 12 i una armilla tècnica de camuflatge.

Després de fer indagacions, van descobrir que l'home, de 37 anys, no tenia llicència, ni tenia registrada l'arma i va acabar detingut per tinença il·lícita.

Finalment, van esbrinar que l'arma constava com a sostreta el novembre del 2019 en un domicili de Palamós. Per això, a l'arrestat també li atribueixen aquest delicte. El detingut, sense antecedents, va quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.

Un dia abans els Mossos van detenir dues dones, de 44 i 53 anys, també per un delicte de furt en el mateix centre comercial de Salt. Els fets van passar passades les quatre de la tarda quan els vigilants de seguretat van alertar que tenien dues dones retinguts per furtar roba.

Els mossos van fer comprovacions i van localitzar, dins del maleter del seu cotxe que tenien estacionat en el pàrquing exterior, roba i calçat valorat en gairebé 600 euros. Davant d’aquests fets van detenir a les dues dones com autores d’un presumpte delicte de furt. Les arrestades, sense antecedents, van passar a disposició judicial l'endemà.

Vota el número 1

Pel 8 de març

COL·LABORADORS