En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

La presentació i formalització de les parelles del projecte a Llagostera. / Foto: Marc Sureda (Ajuntament de Llagostera)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Projecte Rossinyol, que ja s’ha posat en marxa, forma part d’un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Llagostera i la Universitat de Girona (UdG).

Una iniciativa innovadora i integrada que relaciona, pràctiques i dinàmiques entre estudiants de la UdG i alumnes d’origen estranger.

El seu objectiu és el d’aportar un suplement als esforços de les entitats i les administracions que treballen per a l’atenció a la ciutadania recentment arribada i la cohesió social.

A Llagostera, els mentors son llagosterencs estudiants de la UdG i els mentorats estudiants de segon i tercer d’ESO a l’Institut de Llagostera.

En concret, tres joves de l’Institut formen part del projecte de mentoria i que te per finalitat afavorir la inclusió social, cultural i lingüística i també el desenvolupament personal i formatiu dels participants.

Durant tot el curs, els mentors acompanyaran els joves per tal de que en un futur també puguin assolir la universitat, coneguin millor diferents espais culturals i de lleure de la seva població i rodalies i puguin millorar les seves competències d’expressió oral en llengua catalana.

El projecte a Llagostera està coordinat per l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament i també vetlla pel seu bon funcionament, juntament amb l’Institut i del personal tècnic de la Universitat de Girona.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS