En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Una de les habitacions plenes de plantes de marihuana. / Foto: Mossos d'Esquadra

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'operatiu dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local s'ha fet arran de les sospites que tenia la companyia elèctrica de frau de consum en aquest habitatge situat al carrer de Conca de Sant Feliu de Guíxols.

Arran de les informacions que els van fer arribar, la Unitat d'Investigació dels Mossos va començar a investigar el domicili i va veure que segurament hi havia una plantació de marihuana a causa d'uns consums molt elevats i inusuals.

Finalment aquest dimecres al matí s'ha fet una entrada a la casa adossada de Sant Feliu de Guíxols.

L'immoble té tres plantes i els Mossos d'Esquadra han trobat 500 plantes repartides en tres habitacions diferents. A més, han trobat tots els estris necessaris pel cultiu de les plantes: hi havia làmpades, ventiladors, temporitzadors, aires condicionats, filtres, extractors, fertilitzants, dipòsits d'aigua i molts altres objectes.

La plantació estava en ple rendiment i tenia cabdells en plena floració. Segons estimacions de l'Oficina Central Nacional d'Estupefaents del Ministeri d'Interior, el valor d'aquesta plantació al mercat seria d'uns 80.000 euros.

A més, els agents han comprovat que l'escomesa elèctrica estava manipulada amb una connexió il·legal. Es tracta d'una instal·lació molt precària amb un elevat risc d'incendi i electrocució amb afectacions per la seguretat i salut de les persones.

rran de l'operatiu, els Mossos investiguen dues persones per un delicte contra la salut pública i un de frau elèctric. Properament seran citats a declarar a la comissaria.

Vota el número 1

Pel 8 de març

COL·LABORADORS