En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Segons informen els Mossos d'Esquadra, l'accident va tenir lloc diumenge passat 4 de desembre cap a les 23.30h. La policia va rebre l'avís que dos cotxes havien xocat a la C-63, a prop d'Amer.

Quan les patrulles van arribar al lloc del sinistre, es van trobar un cotxe al mig de la carretera amb el vidre trencat i sense ningú a dins. El conductor de l'altre vehicle, que havia anat a parar a la cuneta, estava atrapat a l'interior i no en podia sortir.

Gràcies a la col·laboració ciutadana, els Mossos van poder saber qui era el conductor escàpol. Es tractava d'un jove de 21 anys.

Els agents van fer un dispositiu de recerca per intentar localitzar-lo i al cap de poca estona el van poder trobar. El noi viatjava dins un altre cotxe, que circulava en direcció cap a Lloret de Mar.

Quan els Mossos el van aturar, el seu conductor va explicar que l'havia recollit després que el noi li demanés si el podia dur a casa seva. De fet, era evident que el jove estava implicat amb l'accident d'Amer, perquè tant a la cara com a la roba hi tenia restes de vidre. Després de fer baixar el jove del cotxe, els mossos li van fer la prova d'alcoholèmia i va marcar una taxa de 0,60 mg/l.

Quan els agents van comprovar les seves dades, per més inri van veure que el jove mai s'havia tret el carnet de conduir. De fet, consta com a investigat dins la trama Loki, que va desarticular una xarxa de compra i falsificació de permisos de conduir.

Al detingut se li atribueixen tot un reguitzell de delictes contra la seguretat viària. En concret, els de conduir sota els efectes de l'alcohol, provocar l'accident, no tenir permís de conduir, abandonar el lloc del sinistre i el de lesions per imprudència greu.

El jove, que té antecedents policials, va passar l'endemà a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners. Des d'aquí, va ingressar a presó.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS