En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El carrer Constància de Llagostera. / Foto: Marc Sureda (Ajuntament de Llagostera)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Seguretat entre vianants i vehicles, aquest és el principal problema que arrossega el carrer Constància de Llagostera.

Per aquest motiu, l’Ajuntament ha decidit que passarà a ser una zona de vianants.

Segons ha explicat l’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, “Un dels principals problemes a resoldre en aquest carrer és l’accessibilitat i la circulació de vianants en condicions de seguretat degut a que les voreres existents son molt estretes”.

D’aquesta manera es remodelarà tota la calçada, les voreres i els aparcaments, així com la renovació dels serveis i la substitució total del paviment amb l’objetiu de resoldre els problemes d’accessibilitat. Es farà una plataforma única tenint en compte la poca amplada del carrer.

Està previst que les obres per arranjar aquest carrer, que es troba entre el Passeig Tomàs Boada i el carrer Barcelona, comencin a principis del proper mes d’agost i tinguin una durada d’uns tres mesos.

Un cop finalitzats els treballs, la circulació de vehicles quedarà restringida només als veïns i es controlarà l’accés amb un sistema de càmeres.

L'obra te un cost de 147.257,514€, dels quals 103.923€ estan subvencionats pel Fons de Cooperació Econòmica de la Diputació de Girona.

Vota el número 1

Pel 27 de maig

COL·LABORADORS