En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La campanya de vacunació contra la covid-19 es manté activa als CAP de la Regió Sanitària de Girona i des d'aquesta setmana s'obre la possibilitat de rebre la dosi de record a tota la població.

A finals de setembre la campanya va començar pels majors de 80 anys o més, un sector que registra les cobertures més elevades de vacunació de la grip amb el 68%.

Els gironins d'entre 70 i 79 anys tenen una cobertura del 53%, mentre que les persones d'entre 60 i 69 anys són qui menys s'han vacunat, amb només un 32% de la població. Fins ara s'han administrat 102.000 vacunes de segona dosi de record de la covid-19.

De fet, la Regió Sanitària de Girona està per sota de la mitjana catalana.

Per aquest motiu, des de la Regió Sanitària demanen que aquesta franja d'edat demani hora per rebre la dosi de record de la covid-19 i també de la grip, ja que és qui pateix els quadres clínics més greus. A més, s'ha enviat un SMS a persones que encara no s'han vacunat per incentivar la campanya.

Per comarques, el territori amb més cobertura és l'Alt Maresme amb un 57,09% de persones vacunades contra la covid-19. En segon lloc hi ha el Ripollès, amb un 52,51% i en tercer lloc la Selva Marítima amb un 52,1%. A la cua hi ha les comarques de l'Alt Empordà amb un 50,2% i el Baix Empordà amb un 50,56%.

 

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS