En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Consell d'Administració de l'Autoritat Territorial de la Mobilitat (ATM) de Girona ha aprovat aquest divendres matí l'ampliació de les bonificacions dels títols del transport públic més recurrents.

Així, la T-10 i T-10/30, que suposen a l’entorn del 70% de les validacions del total del sistema, tindran una rebaixa del preu del 50%, igualant-se d’aquesta manera a les T-50/30 i T-MES, que ja el tenien des del setembre passat.

Les noves condicions s’han impulsat arran del nou Real Decret Llei 20/2022 que ha aprovat aquesta setmana el Consell de Ministres, que vincula la bonificació del 30% del preu del transport públic a que la resta d’administracions competents aportin el 20% restant per assolir una rebaixa mínima del 50%.

Fins ara, la T-10 i la T-10/30 gaudien d’una bonificació del 30%. Les noves condicions seran efectives a partir de l'1 de gener.

Una altra de les novetats, que ja es va aprovar en l'anterior consell d'administració, és que l’ATM de Girona posarà en marxa la T-Jove. Es tracta d’un títol vàlid per a persones d'entre 17 i 30 anys i permet un nombre il·limitat de desplaçaments en tots els sistemes de transports integrats al sistema tarifari. Té una validesa de 90 dies i es preveu que estigui operatiu durant el primer semestre de 2023.

A més, la targeta gratuïta T-12 es reconvertirà a T-16. El canvi es farà efectiu també durant el primer semestre de 2023. La targeta permet fer un nombre il·limitat de viatges en la zona tarifària on resideix el menor.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS