En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Un instant de la cavalcada de Reis del passat 2022 a Llagostera. / Foto: Enric Sánchez (LLR)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Des de fa setmanes la Comissió de Reis de Llagostera treballa per tenir-ho tot a punt per a rebre Melcior, Gaspar i Baltasar aquest dijous.

Ses Majestats els Reis d’Orient arribaran a Llagostera, com cada 5 de gener, per portar tots els regals que els nens i nenes del municipi els han demanat.

La cavalcada iniciarà com és habitual puntual a les 19h i s’iniciarà un recorregut per diversos carrers del municipi, juntament amb les carrosses dels Reis també els acompanyaran els camions carregats de regals, el seu seguici, i com sempre tancarà la cavalcada la carbonera, que portarà el carbó per a tots aquells nens i nenes que no s’hagin portat del tot bé.

El recorregut d’aquest 2023 començarà com sempre des del costat del Pavelló Municipal d’Esports, a l’avinguda de l’Esport, i seguirà per la carretera de Sant Llorenç, el passeig Romeu, el c/ Pau Casals, el passeig Pompeu Fabra, el c/ Fivaller, el c/ Jaume I i finalitzarà a la plaça Catalunya.

Aquest any, com a novetat, els Reis rebran els infants i les famílies a l'escenari del Teatre del Casino Llagosterenc. L'accés a l’interior de l’equipament es farà amb aforament controlat i escalonat des de la porta exterior del Teatre. Cada nen i nena rebrà un obsequi de Ses Majestats.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS