En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La campanya "Aquest Nadal comprar a Llagostera té premi" impulsada per l'Ajuntament de Llagostera i la Unió de Botiguers ha tingut un 50% més de participació respecte a l'any passat.

Segons es detalla des de l’Ajuntament de Llagostera, amb aquesta campanya, s'injectaran 67.760€ a l'economia local al llarg del passat mes de desembre, aquest gener i el proper mes de febrer.

En total, 340 persones s'han endut les targetes de compra. També es van distribuir 160 paquets de vals de compra entre el personal de l'Ajuntament.

Del 10 al 17 de gener les persones que havien fet una despesa de 150€ en establiments de Llagostera van poder dirigir-se a l'oficina de l'Estació per tal de rebre dues targetes de compra de 5€ i una targeta de compra de 10€ amb una llista dels comerços adherits a la campanya.

El regidor de promoció econòmica, Eduard Díaz, ha afirmat que "la campanya a part de ser tot un èxit ha permès beneficiar un 44% més de persones que l'any passat". I afegeix que "actualment, som una de les poques poblacions que subvencionen el consum local".

Les persones que hagin rebut les targetes les podran gastar en establiments adherits a la campanya fins al 28 de febrer.

Aquesta edició compta amb 49 establiments adherits entre comerços, bars i restaurants de Llagostera.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS