En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els tres lladres tenen 37, 89 i 39 anys i ja són vells coneguts de la policia, perquè acumulen nombrosos antecedents. El 27 de gener a la tarda, la banda va tornar a actuar.

Els multireincidents van cometre dos furts a l'AP-7 fent servir el mètode de la roda punxada.

Van circular entre Maçanet i Riudellots de la Selva i, quan havien escollit les víctimes, els hi van fer senyals fent-los creure que estaven circulant amb una roda punxada.

Quan les víctimes s'aturaven al voral, un dels lladres les distreia, i un altre aprofitava per sostreure tot allò que podia de l'interior del vehicle. Després, els delinqüents fugien del lloc a tota velocitat.

Després de rebre l'alerta, els Mossos d'Esquadra van avisar les diferents dotacions que estaven patrullant per la zona, per veure si podien enxampar-los. I al cap de poca estona, els van poder interceptar. Cap a les 7 de la tarda, els lladres estaven circulant per la C-35 i, a l'altura d'Hostalric, es van trobar amb un control policial.

Poc metres abans d'arribar allà on es trobaven els agents, el cotxe es va aturar i un dels multireincidents va sortir-ne corrents. Els agents el van perseguir i el van poder atrapar poc després en una zona boscosa, just abans que saltés una tanca que donava a l'autopista.

Quan van escorcollar el vehicle dels lladres, els mossos van trobar-hi dues ulleres que havien robat durant els furts que havien comès just a primera hora de la tarda. Les víctimes ja ho havien denunciat a les comissaries de Sant Celoni i Girona.

Els Mossos d'Esquadra van detenir els tres multireincidents per dos delictes de furt. La investigació, però, continua oberta. La policia va trobar més objectes a dins del cotxe, també procedents de furts, i està intentant localitzar-ne els propietaris.

Els arrestats van passar a disposició el 28 de gener al jutjat en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners i en va decretar llibertat amb càrrecs.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS