En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

L'alcalde de Salt, Jordi Viñas, i la regidora de Cultura, Núria Heras, en la presentació del cartell del concurs "Salt a la fama". / Foto: Ajuntament de Salt

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Ajuntament de Salt obre la convocatòria per participar en el concurs musical "Salt a la fama". Les cançons es poden presentar fins el 14 de març i es seleccionaran 5 finalistes que actuaran en la gala final el 29 d'abril.

Un dels finalistes s'escollirà a través del vot popular en funció dels vots que rebi la peça que es penjarà al compte d'Instagram del concurs.

La sala de concerts de la Mirona acollirà aquesta gala final en què un jurat professional escollirà el guanyador del concurs.

El concurs "Salt a la fama" està enfocat a joves artistes que volen dedicar-se professionalment al món de la música però que encara no han signat cap contracte discogràfic.

Per participar-hi caldrà que tots els artistes tinguin més de 16 anys. A més, caldrà que els músics siguin residents al Gironès (com a mínim un membre, en el cas de les bandes).

Per participar caldrà que els aspirants enviïn una gravació d'un tema propi que sigui inèdit. Cal que aquesta cançó pugui interpretar-se dalt d'un escenari, ja que si són escollits finalistes hauran d'actuar davant del jurat a la Mirona.

A més, els guanyadors també tocaran a la festa major de Salt d'aquest estiu i podran enregistrar 5 cançons en un estudi professional. Els segons classificats també enregistraran 5 temes i es publicaran conjuntament amb els guanyadors a les principals plataformes d''streaming' com Spotify, Apple Music, Amazon Music o Tidal.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS