En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Consell de Ministres ha aprovat aquest dimarts l'eliminació de les mascaretes al transport públic. La mesura entrarà en vigor aquest dimecres 8 de febrer, quan es publiqui al Butlletí Oficial de l'Estat.

La ministra de Sanitat, Carolina Darias, ha recomanat que la continuïn utilitzant aquelles persones que "presentin simptomatologia que sigui compatible amb alguna infecció respiratòria aguda" així com col·lectius "vulnerables".

A banda del transport públic, deixarà de ser obligatòria en òptiques, centres auditius i ortopèdies, però, continuarà essent obligatòria a centres i serveis sanitaris i a les farmàcies, també, per als treballadors dels centres sociosanitaris, sempre i quan estiguin en contacte amb residents, i per als visitants quan estiguin en zones compartides.

La titular de Sanitat ha remarcat que la retirada de la mascareta al transport públic respon al criteri dels experts i ha justificat la mesura per "l'estabilitat" de la situació epidemiològica, que presenta una "clara tendència a la baixa".

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS