En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

La jornada sobre delictes d'odi i discriminació realitzada a Llagostera. / Foto: Ajuntament de Llagostera

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Diversos cossos policials del Gironès han participat a la jornada “Delictes d’odi i discriminació” i organitzada des de la Policia Local de Llagostera.

La jornada, que ha acollit a unes 37 persones, te la voluntat de crear un espai formatiu i d’intercanvi d’experiències per a la detecció de situacions d’odi i discriminació.

Durant la trobada, es va fer èmfasi en la base legal i jurisprudència a l’entorn d’aquesta tipologia per tal d’establir una atenció més curosa en els casos que es produeixin i que puguin ser atesos correctament i de manera més eficient.

La jornada, realitzada a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Llagostera el passat divendres 10 de febrer, va comptar amb diverses ponències, com la del Fiscal Delegat de Delictes d’Odi i Discriminació a Girona, Víctor Pillado Quintanas, la caporala cap de la Unitat Central d'Atenció i Seguiment a Víctimes dels Mossos d'Esquadra, Andrea García, l'agent de la Unitat Central d'Atenció i Seguiment a Víctimes dels Mossos d'Esquadra, Isabel Molina, Laura Olgoso, treballadora social de Serveis Bàsics d'Atenció Social de Llagostera, Sílvia Vidal, Advocada del Servei d' Atenció Integral del Gironès-Salt i Isabel Tapia, Presidenta de Gaylespol.

A la jornada també hi va participar la regidora de Drets Socials i Feminismes, Anna Viñas i alcalde de Llagostera, Antoni Navarro.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS