En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El jutjat ha enviat a presó un conductor a qui els mossos van atrapar begut, drogat, sense carnet i que portava 35 quilos de marihuana al maleter.

Els Mossos d'Esquadra el van arrestar dilluns durant un control preventiu que havien muntat a la sortida de Girona Nord de l'autopista AP7, al terme de Sant Julià de Ramis, al quilòmetre 55.

L'home, que té 34 anys, era l'únic ocupant del vehicle. Quan els agents el van aturar, van veure com el cotxe desprenia fortor de marihuana. Per això, van registrar el vehicle i a dins del maleter hi van trobar fins a 34 quilos de droga (repartida en cinc bosses d'escombraries).

Els agents també van veure com l'home presentava símptomes evidents d'anar tant begut com drogat. Per això, li van fer bufar l'etilòmetre i també el van sotmetre a un drogotest. Els resultats no van deixar cap mena de dubte. El conductor va marcar una taxa de 0,79 mg/l d'aire expirat i també va donar positiu en THC i en cocaïna.

Els il·lícits, però, no van acabar aquí. Quan els agents van revisar-li la documentació, van veure que mai havia obtingut el permís de conduir. I que l'adhesiu de la ITV que portava enganxat al cotxe, en realitat, corresponia a un altre vehicle. Per això, a més de totes les acusacions per la resta de delictes, els mossos també l'investiguen per falsedat documental.

El detingut va passar aquest dimarts 14 de febrer a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona i d'aquí, ja en va sortir per ingressar directament a la presó.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS