En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Peix localitzat a l'interior d'un vehicle a l'Escala. / Foto: Departament d'Acció Climàtica

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Una inspecció conjunta d'inspectors de la Generalitat, del Ministeri i de la Unitat Regional de Medi Ambient dels Mossos d'Esquadra ha permès comissar 88 quilos de peix sense documentació al port de l'Escala.

L'actuació es va saldar amb 3 denúncies per transportar peix dins del maleter de vehicles no isotèrmics que no havien passat per la llotja. El peix (sardina, seitó i sorell) era dins de cubells de pintura i bosses de plàstic amb poc gel que el conservés en les condicions de fred adients.

La intervenció s'emmarca en el Pla de control i inspecció de la pesca i de les activitats marítimes i té com a objectiu acabar amb la pràctica de la comercialització fraudulenta i la venda clandestina de peix.

Es dona la circumstància, a més, que sovint aquest peix es ven a la via pública o en locals sense les garanties sanitàries necessàries.

El peix comissat va ser lliurat al Centre de Recuperació de Fauna de Castelló d’Empúries en no tenir prou garanties de frescor i conservació òptimes per al consum humà.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS