En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Les caixes de vi que es van endur els lladres a Torrent. / Foto: Mossos d'Esquadra

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 18 anys per robar 26 caixes de vi d'una bodega de Torrent, al Baix Empordà, i busquen un segon lladre, que va aconseguir fugir de la policia.

El robatori va tenir lloc ahir diumenge a la 11 de la nit. El responsable del celler, alertat per la fressa provinent del negoci, va alertar els Mossos d'Esquadra. En concret, va sentir el soroll de la porta d'un cotxe, corredisses i cops.

Quan els agents van arribar a la bodega, van veure un cotxe aparcat dins la finca i dues persones encaputxades sortint de dins l'edifici. En veure's sorpresos pels Mossos, els lladres van fugir corrent cap a una zona boscosa.

Els agents van atrapar un dels sospitosos quan s'arrossegava sota uns avets i el van detenir. El segon lladre va poder fugir i l'estan buscant.

Els Mossos han pogut recuperar tot el botí, que estava dins el cotxe. Hi havia diners en efectius, la caixa registradora, 26 caixes de vi i tres lots de 3 ampolles cadascun.

Els autors del robatori havien entrat al comerç rebentant una finestra i tenien també cinc caixes més de vi a punt per carregar-les al cotxe.

La investigació continua oberta per identificar i detenir el segon autor dels fets.

El detingut com a suposat autor d'un robatori amb força té antecedents i està previst que passi a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d'Empordà properament.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS