En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El regidor a l'Ajuntament de Llagostera, Eduard Díaz, recull el guardó. / Foto: Ajuntament de Llagostera

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

És la setena vegada que l’Ajuntament de Llagostera rep el Segell Infoparticipa 2022, i un cop més amb el 100% dels indicadors.

Aquets avaluen la transparència i la qualitat de la informació que es publica al web del consistori i al portal de transparència.

Enguany, també ha rebut el Premi Extraordinari, que reconeix la qualitat i l’eficàcia comunicativa. L’ha rebut juntament amb el Consell Comarcal del Vallès Occidental i els ajuntaments de Canovelles, Manresa, Palau-solità i Plegamans, La Ràpita, Sallent i Sant Vicenç dels Horts.

Dels 947 ajuntaments catalans, 145 han rebut el Segell Infoparticipa i només 45 han obtingut un 100% dels indicadors positius.

Els guardons estan impulsats pel Grup d’Investigació de Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Per avaluar els portals, s'utilitza una sèrie d'indicadors que responen a cinc qüestions bàsiques: qui són els representants polítics, com gestionen els recursos col·lectius, com gestionen els recursos econòmics, quina informació proporcionen sobre la gestió dels recursos i quines eines ofereixen per a la participació ciutadana.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS