En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Tots els menors de 17 anys que visquin a Girona ja poden viatjar de manera gratuïta i il·limitada als serveis de transport públic integrats dins la zona tarifària de la ciutat.

Dilluns va entrar en funcionament la nova T-16 que emet l'Autoritat Territorial de la Mobilitat (ATM), que s'adreça als infants i al jovent d'entre 4 i 16 anys.

"Celebrem les mesures que afavoreixen l'accés al transport públic, en aquest cas beneficiant directament 5000 joves que ara podran pujar al bus de manera gratuïta", destaca la regidora de Mobilitat a l'Ajuntament de Girona, Marta Sureda. "D'aquesta manera, també avancem en la conscienciació i el foment de bons hàbits entre un perfil d'usuari que volem que s'acostumi a fer servir el bus", afegeix.

La nova targeta T-16 substitueix l'actual T12, que només estava disponible per als menors de 12 anys. D'aquesta manera, les persones d'entre 13 i 16 anys, que fins ara no podien gaudir d'aquest benefici, poden sol·licitar la T-16 i seguir viatjant de forma gratuïta. En total, el canvi afavoreix 5.001 joves més. Fins ara, podien utilitzar la T12 un total de 9.491 infants a la ciutat.

La T-16 ja es pot sol·licitar a la web de l'ATM. La targeta és personal i intransferible. Aquelles persones que hagin de fer el canvi de targeta podran tramitar la substitució quan hagin complert els 13 anys.

El tràmit també es pot fer presencialment a la taquilla del Centre d'Atenció al Client de l'ATM de Girona, situat a l'estació d'autobusos; a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de la Delegació del Govern o a qualsevol ajuntament adherit al Consorci de l'ATM.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS