En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El curs, inclòs dins del “Pla de Transició al Treball (PTT)”, està adreçat a joves d’entre 16 i 21 anys que no tenen el Graduat en Educació Secundària Obligatòria.


El PTT s’impartirà a partir del mes de setembre a la Casa de les Vídues de Llagostera on s’oferirà assessorament i un pla d’atenció personalitzat, orientació personal i recursos per a la inserció laboral i educativa i la iniciació en una professió de manera pràctica i un primer contacte amb el món laboral.

Els joves participants d’aquest curs es formaran com a auxiliars de muntatge i manteniment d’equips informàtics. Després de participar a aquest curs, els alumnes tindran coneixements de muntatge i manteniment de sistemes i components informàtics, d’operacions auxiliars per a la configuració i explotació i d’instal·lació de xarxes per a la transmissió de dades.

El curs també compta amb 180 hores de pràctiques a empreses del sector.

Un cop finalitzat, al mes de juny, els alumnes podran treballar a empreses dedicades a la comercialització, muntatge, manteniment i reparació d’equips i serveis informàtics, a empreses que presten serveis d’assistència tècnica informàtica i en les diferents administracions públiques, com a part del suport informàtic de l’organització.

Però també es pot continuar la formació i matricular-se a un cicle formatiu de grau mitjà, després de realitzar la Prova d’Accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà o bé accedir a un Centre de Formació d’Adults per obtenir el Graduat en Secundària.

Per a fer la preinscripció cal informar-se a la seu del PTT (Casa de les Vídues de Llagostera) i la presentació de sol·licituds es pot fer fins al 31 de juliol o bé del 3 al 30 de setembre.

L’Ajuntament de Llagostera va sol·licitar el PTT, emmarcat dins les accions d’inserció laboral, formació i del projecte Llagostera 3.0 que va posar-se en marxa durant el curs 2017-2018. Està organitzat des del Departament d’Ensenyament de la Generalitat i el mateix Ajuntament.

Vota el número 1

Pel 30 de setembre

COL·LABORADORS