En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Diada de Sant Jordi 2023 a Llagostera arriba carregada d’actes culturals entre el 21 i el 23 d’abril.

S’han programat des de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Llagostera més de 10 actes, centrats en els llibres i la cultura.

La primera activitat es durà a terme aquest divendres 21 d’abril amb l’entrega dels premis de les categories juvenils i adult del 28è Concurs Literari Sant Jordi a la Biblioteca Julià Cutiller (19h), seguidament hi haurà el duet musical L’ARANNÀ (Lara Magrinyà i Anna Sala) que realitzarà un recital musical i poètic amb veu i piano basat els contes de Mercè Rodoreda i altres escriptores catalanes.

L’endemà dissabte 22 d’abril, Janot Carbonell i Montse Farré portaran un tastet de poesia eròtica i pornogràfica catalana del segle 17, “Les bajoques pebrines” (12h) a l’Espai Cultural Casa de les Vídues. I al vespre (20h) a la Sala de Plens es presentarà el llibre de la llagosterenca Mireia Malagón “Destí: Llagostera. La migració dels anys 50 als 70”.

Ja el dia de Sant Jordi, aquest diumenge 23 d’abril, es durà a terme el gruix de la programació. Tots els actes es faran a la plaça Catalunya de 10h a 20h.

Hi haurà parades de roses i llibres dels centres educatius del municipi i de diverses entitats locals. També contacontes amb Marina Gil (11h), la presentació de la Taula de Convivència (11.30h), l’entrega dels premis del Concurs Literari Sant Jordi de les categories infantils i del Concurs de Punts de Llibre (12h), un concert a càrrec d’Anna Pérez i Cristian Salguero (12.30h), la presentació del llibre de la llagosterenca Paula Turón “Soc així” (17h) i un taller a càrrec de l’Escola d’Art Pere Mayol (17h. a 20h).

Tots els actes són gratuïts.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS