En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Un jove rep formació en mecànica de bicicletes dins d'un projecte d'inserció laboral d'Ecosol. / Foto: Ecosol

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'empresa d'inserció laboral de Càritas Girona, Ecosol, ha començat el projecte 'Connecta' amb 4 joves per tal de millorar les possibilitats de les persones a l'hora d'aconseguir una feina.

La meitat del finançament d'aquest projecte prové del Fons Social Europeu, que en el cas d'Ecosol ha ajudat amb 18.855 euros.

Amb aquests diners, Ecosol fa un acompanyament d'inserció a dues persones i permet la contractació d'una persona més al taller de bicicletes i mantenir-ne una altra que ja estava en el procés d'inserció laboral el 2022.

Des del febrer i fins el juny es fan formacions de caràcter transversal i tecnicoprofessional per millorar les competències que tenen les persones segons l'itinerari laboral que escullin.

L'objectiu principal és que els participants puguin inserir-se en el mercat laboral ordinari i per això el projecte millora els itineraris integrats d'inserció afegint-hi una formació acreditativa en mecànica de bicicleta.

Les persones que participin en aquests programes acabaran amb un títol acreditatiu que els donarà competències en mecànica de bicicletes.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS