En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Un control de la Policia Local de Platja d'Aro. / Foto: Policia Local de Platja d'Aro

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els fets van tenir lloc la matinada de divendres. Cap a les 3.15h, una patrulla de la Policia Local que feia ronda per Platja d'Aro va haver de fer un cop de volant per esquivar un cotxe que s'acabava de saltar un stop.

El vehicle no va fer cas de la senyal que hi havia entre el carrer Miramar i l'avinguda Onze de Setembre i va sortir gairebé sense mirar.

Després d'evitar el xoc, la patrulla va aturar el cotxe per identificar-ne els ocupants. Tan bon punt la conductora va abaixar la finestreta, els policies van notar una forta olor a alcohol. Per això, van demanar-li la documentació a la infractora per fer-li la prova de l'etilòmetre.

La dona, que té 42 anys, va marcar 0,84 mg/l d'aire expirat, cosa que supera el límit penal i multiplica per tres la taxa permesa.

A més, els agents també van veure com la infractora feia un any i mig que tenia el permís de conduir caducat. Per això, la van denunciar per un delicte contra la seguretat del trànsit.

A més de denúncia, els fets també van acabar amb una detenció. En aquest cas, la de l'home que anava al seient de l'acompanyant. L'individu, que té 42 anys, es va mostrar molt nerviós tota l'estona. Quan els policies van comprovar-ne la identitat, van veure com tenia vigent una ordre d'allunyament cap a la conductora, que havia estat la seva parella. Per això, els agents el van detenir per un delicte de trencament de condemna.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS