En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Instant d'un dels espectacles de Le Croupier

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El festival Temporada Alta ha anunciat avui la incorporació del músic suec Jay-Jay Johnson a la seva programació dins de la gira de presentació del seu darrer treball 'Opium'.

L'artista, que presentarà diferents temes que van del jazz al pop, actuarà l'11 de novembre a la sala de cambra de l'Auditori de Girona.

Aquest mateix espai també acollirà dues altres propostes que s'han avançat aquest dilluns.

El festival ha posat a la venda aquest dilluns les entrades per l'últim concert de Le Croupier, 'La Festé', que la banda està preparant i que servirà de comiat. Entre els convidats que pujaran a l'escenari ja hi ha confirmats Marc Parrot, Anna Roig i Mont Planas. Un concert irrepetible que també servirà per a l'enregistrament del sisè disc de Le Croupier.

Una altra de les propostes anunciades avui és l'òpera 'Llull', coproduïda per la Fundació Metalquimia i estarà interpretada per la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya, de la qual Cassú també n'és director, i per la Polifònica de Puig-reig. L'obra compta amb un pròleg i dos actes.

Per altra banda també s'han posat a la venda les dues propostes que es podran veure a Torroella de Montgrí. Una d'elles és 'Humans', un text d' d'Stephen Karam dirigit per Mario Gas que s'ha estrenat aquest estiu en el marc del festival Grec de Barcelona. Maife Gil, Jordi Bosch, Lluïsa Castell, Candela Serra, Miranda Gasi Jordi Andújar formen el repartiment d'una obra que explica com tres generacions d'una família irlandesa que viuen als Estats Units es reuneixen per celebrar el dia d'Acció de Gràcies.

L'altra muntatge és 'Les noies de Mossbank Road' dirigida per Sílvia Munt amb un repartiment format per Clara Segura, Marta Marco i Cristina Genebat. La temporada passada es va estrenar a Barcelona i va ser un èxit de públic que va aconseguir també l'aval de la crítica. El passi d'aquesta obra a l'Auditori Espai Ter se suma als de Palafrugell, Sant Feliu de Guíxols i Girona que ha programat Temporada Alta.

El festival de les arts escèniques ja havia anunciat alguns dels espectacles que es faran a Girona, com ara 'El Petit Príncep', 'Slava's Snow Show', 'Èdip' o el concert de Rosario, tots amb les entrades a la venda.

D'altra banda, també es coneixen les produccions i coproduccions pròpies preparades per el festival d'aquest any. En total hi ha disset espectacles, d'entre els quals destaquen 'La neta del Sr. Linh', un muntatge dirigit per Guy Cassiers i que comptarà amb Lluís Homar com a únic protagonista. També comptarà amb la instal·lació escènica d'Àlex Rigola 'Macho Man'. El gruix de la programació es donarà a conèixer el 3 de setembre.

Vota el número 1

Pel 10 de juny

COL·LABORADORS