En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

La presentació de la programació de la Festa Major. / Foto: Enric Sánchez (LLR)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Ajuntament de Llagostera ja ha fet públic el programa d’activitats de la Festa Major 2023.

Com cada any s’han programat tant des del consistori com des de diverses entitats locals tot d’actes adreçats a tots els públics i edats.

La Festa Major iniciarà com sempre amb el tradicional acte previ, el Ball de la Gent Gran, el dijous 25 de maig a l’edifici polivalent amb la Gran Premier.

Ja el divendres 26 de maig, el primer dia de la Festa Major, hi haurà actes destacats com el repic de campanes i la cercavila de gegants i la Cuca Feliua, el pregó a càrrec del Grup Lila i la presentació de la nova pubilla i hereu. També un any més es farà el Correvarans amb una rua per diferents carrers del municipi.

Enguany pel que fa als concerts de divendres a la matinada (00h) a l’edifici polivalent hi haurà les actuacions de Clima, Les Que Faltaband i Campikipugui, amb entrada gratuïta i amb aforament limitat.

El segon dia de la Festa, dissabte 27 de maig, s’han programat actes tradicionals com inauguracions d’exposicions, la trobada gegantera, el correfoc amb Els Diables de l’Onyar i els concerts al polivalent de l’Orquestra Maribel, La Masovera Barbuda i Dj Sendu, amb entrada gratuïta i aforament limitat.

Pel diumenge 28 de maig, hi ha actes com el Campionat local de Tir al Plat, el Concurs Infantil de Dibuix Ràpid del Bell-Matí, un espectacle familiar a càrrec de Xiula Hits, sardanes amb la Principal de Cassà, el Llagosprint i per segon any també es farà un concert a la nit a la plaça Catalunya a càrrec del grup Akoblats.

Les activitats segueixen el dilluns 29 de maig amb una pujada al campanar, sardanes amb l’Orquestra Maravella que també farà un concert al polivalent i el Ball de Gala.

I l’últim dia de la Festa Major, el dimarts 30 de maig, tancaran la programació actes com la tradicional xocolatada al Parc de la Torre i l’obra de teatre Festa Grossa amb Fel Faixedas i Carles Xuriguera al Teatre del Casino Llagosterenc.

També enguany es podrà visitar a diversos espais del nucli antic l'exposició de flors.

D’altra banda, a la zona de fires, un any més hi haurà la CarpaFest, amb festa fins a la matinada, juts al costat de l’edifici polivalent, el divendres, dissabte i diumenge.

Durant la presentació de la programació també s'ha fet entrega del premi al cartell guanyador del concurs de cartells de Festa Major. Enguany la premiada ha estat la Paula Pozo.

Pots consultar la programació completa AQUÍ.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS