En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Selva Brava Rights & Freedom (SBRF) és una plataforma ciutadana que ha nascut per defensar els drets i la dignitat dels ciutadans de la urbanització Selva Brava de Llagostera.

Segons informen en un comunicat es tracta d’una plataforma apolítica i de lliure participació.

En el comunicat penjat a Twitter, informen que volen millorar la reputació de la urbanització, servir de canal de comunicació obert a tothom per la denúncia de qualsevol incidència el territori.

També volen recollir testimonis i declaracions dels seus habitants i persones de Llagostera per donar-les a conèixer públicament en tots els seus canals de comunicació.

En el comunicat també especifiquen que volen protegir l’entorn privilegiat on viuen i potenciar-lo com atractiu de valor del municipi, ja que aquesta zona és una de les entrades a l’Espai Natural del Massís de Cadiretes.

D’altra banda també expliquen que volen treballar per crear un espai on les persones que hi habiten i les que hi transiten puguin gaudir de la neteja i l’ordre dels carrers de la urbanització.

Segons detallen, volen lluitar pel dret a la informació directe, sense sesgar i accessible, mitjançant un canal oficial en relació a totes les actuacions i respostes per part de l’Ajuntament de Llagostera.

Selva Brava Rights & Freedom es pot seguir a Twitter amb el nom d’usuari @selvabrava56546.

Vota el número 1

Pel 8 de març

COL·LABORADORS