En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Salt recupera el format original del festival Pícnic Jazz, que se celebrarà el 10 de juny al parc Monar.

L'escola de música de Girona La Moderna, que col·labora amb la iniciativa, presentarà al Pícnic Jazz un tastet dels seus projectes educatius: la Girona Marxing Band, la Moderna Drumline i la Moderna Big Band.

Les seves actuacions començaran amb una cercavila fins al Parc Monar a càrrec de la Girona Marxing Band (amb intèrprets d’instruments de vent i percussió), continuarà amb la formació de percussió o drumline i culminarà amb un repertori amb gran diversitat d'estils a càrrec de la Moderna Big Band.

També s'hi podran veure en concert la Black Music Choir, una iniciativa formativa adreçada a joves d’entre 10 i 25 anys que canten a cappella, i la Black Music Big Band Junior, formada per nens i nenes de 9 a 16 anys que s'endinsessin en la música soul i el funk.

L'organització detalla que aquesta edició "recupera una de les característiques" que ja havien estat presents en edicions anteriors. I es converteix en "una mostra musical marcadament formativa i un aparador de diferents bandes sorgides de centres de formació musical de les comarques de Girona".

L'esdeveniment comptarà amb oferta gastronòmica d'una foodtruck i servei de bar.

El Pícnic Jazz 2023 està coorganitzat per l'Ajuntament de Salt, Òmnium Cultural Gironès i la Fundació Casa de la Música, amb el suport de la Diputació de Girona, el Departament de Cultura de la Generalitat, Etecam i GIG Serveis.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS