En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El Ple de l'Ajuntament de Llagostera.

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Ple de l’Ajuntament de Llagostera va aprovar per unanimitat (ERC, CUP-Alternativa, Junts per Llagostera i el PSC) els projectes de canalització d’aigua fins a les urbanitzacions de Selva Brava i Font Bona.

Amb aquesta actuació es vol solucionar els històrics problemes d’abastament i les constants pèrdues d’aigua que presenta la xarxa gestionada per Rec Madral.

En concret s’han aprovat els projectes d’execució per a la canalització d’aigua potable des del dipòsit de Can Pinet fins a la urbanització Selva Brava i el projecte constructiu de les obres de connexió de la Urbanització Font Bona des del dipòsit de Selva Brava.

En total, aquestes actuacions suposen una inversió de 1.589.285€ i es preveu que es puguin executar a finals d’aquest mateix any. Aquesta inversió compta amb una subvenció de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) de 553.729,45€.

Segons ha explicat l’alcalde en funcions de Llagostera, Antoni Navarro, “amb aquesta actuació es pretén donar solució a un greu problema històric que pateixen els veïns i veïnes d’aquests dos nuclis de població i alhora posar fi a les constants fuites d’aigua”.

Aquesta canalització d’aigua potable ha de permetre garantir que l’Ajuntament pugui assumir la gestió i el servei de subministrament d’aigua en aquets nuclis que actualment disposen d’una xarxa d’abastament no gestionada pel servei municipal, si no per una empresa privada.

L'alcalde en funcions ha recordat que "la situació urbanística de les dues urbanitzacions dificulta i limita moltíssim la capacitat d’actuació de l’Ajuntament”. En aquest sentit ha explicat que si bé la urbanització de Font Bona està en vies de ser recepcionada, després que els veïns constituïssin una junta de compensació per tirar endavant les obres de legalització, el cas de Selva Brava segueix encallat i en mans dels veïns.

La nova canalització transcorrerà en la seva totalitat per sòl no urbanitzable, seguint per camins de titularitat municipal, pel lateral de la zona de domini públic de la carretera GIV-6821 i creuant la C-35 aprofitant un pas inferior existent.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS