En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Foto de grup dels membres del Club BTT Llagostera. / Foto: Club BTT Llagostera

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Aquest 2023, el Club BTT de Llagostera es prepara per celebrar el seu 30è aniversari. La seva activitat iniciava l’any 1993 amb una colla d’esportistes que s’havien sumat al BTT.

Una modalitat en auge durant aquells anys a Europa i van decidir fundar el club per poder compartir moments junts pedalant i descobrint nous camins i 30 anys després continuen ben actius.

El Club BTT ha difós al llarg d’aquets 30 anys la pràctica de l’esport al voltant de la bicicleta de muntanya, però també potenciant altres modalitats com el ciclisme, organitzant sortides per diversos camins de l’entorn de Llagostera i també realitzant marxes populars. Una de les més destacades actualment és “La Salamandra” i aquest 2023 des del club la tornen a organitzar, en concret el 27 d’agost.

Pel que fa a les celebracions del 30è aniversari, des del Club BTT expliquen que tenen en ment fer una trobada on tots els socis actuals i les persones que han format part de la junta de l’entitat en algun moment de la seva història puguin celebrar plegats aquesta efemèride.

També obsequiaran amb un bidó personalitzat del club a tots els socis i sòcies.

Pots trobar tota la informació sobre el club al seu web www.bttllagostera.cat.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS