En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El cap de llista d'ERC a Llagostera, Eduard Díaz. / Foto d'arxiu

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El grup d’ERC a Llagostera troba “incomprensible” que Junts per Llagostera prefereixi negociar amb el PSC.

Segons detallen els republicans, han fet a Junts una proposta “sincera, sense línies vermelles i amb voluntat negociadora, pensant en el millor pel poble i la seva ciutadania”.

Segons expliquen, des de Junts per Llagostera han rebutjat l’oferta realitzada per part d’Esquerra després de les passades eleccions municipals del 28 de maig i detallen que “han rebutjat l’oferta sense ni tan sols fer una contraproposta i ha iniciat converses amb el PSC, la força menys votada però que els donaria el regidor que necessiten per governar amb tranquil·litat”.

El cap de llista d’ERC a Llagostera, Eduard Díaz, ha explicat que “fa uns dies el seu grup es va reunir amb el de Junts per fer-los una oferta sincera, sense línies vermelles i disposats a negociar”.

Diaz també detalla que era una proposta que “reflectia la voluntat del municipi. No obstant això, la formació encapçalada per Narcís Llinàs ha rebutjat la proposta sense proposar cap contraoferta i mostrant el seu interès per iniciar converses amb el PSC”.

L’alcaldable d’ERC reitera que “ara mateix aquest acord entre Junts i ERC seria el millor pel poble, ja que es comptaria amb un govern molt fort d’11 regidors (6 de Junts i 5 d’ERC), amb persones que ambdues formacions havien col·locat al capdamunt de les llistes pensant en la seva validesa i les ganes de treballar pel municipi i amb experiència de govern per no haver de començar de zero”.

Des d’ERC lamenten que Junts per Llagostera estigui “prioritzant interessos de partit per davant dels del poble” i apunten que “amb el seu vot la ciutadania llagosterenca ha demostrat la voluntat que hi hagi una clara representació independentista al municipi”.

Asseguren que “no s’entén que estiguin disposats a pactar amb la força menys votada per l’electorat, tant sols per aconseguir disposar d’aquest regidor i assegurar-se el govern”.

El grup municipal d’ERC explica que es comprometen a treballar des de l’oposició per defensar el seu programa i per reclamar que la part de compromís adoptat amb el poble per part de Junts, i compartit en el seu programa, es compleixi.

Recordem que en les passades eleccions municipals, Junts per Llagostera va ser la força més votada amb 1.375 vots i aconseguint 6 regidors, seguida per ERC amb 1.088 vots i amb 5 regidors i seguit de lluny per la CUP-Alternativa amb 369 vots i aconseguint 1 regidor i com a última força el PSC amb 334 vots i aconseguint 1 regidor.

Durant aquest mandat que ja deixem enrere, ERC governava juntament amb la CUP-Alternativa i Junts per Llagostera i el PSC es trovaben a l'oposició. La constitució del nou ajuntament es farà el dissabte 17 de juny al migdia.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS