En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Els infants de 5è i 6è membres del CIM. / Foto: Ajuntament de Llagostera

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els alumnes de 5è i 6è de les dues escoles de Llagostera, Lacustària i Puig de les Cadiretes, ja han realitzat la darrera sessió del Consell d’Infants Municipal (CIM).

La sessió es va realitzar el passat 1 de juny a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

Els alumnes de les escoles del municipi, com a consellers i conselleres infantils, van explicar als regidors en funcions assistents quin ha estat el treball que han fet i les decisions preses al llarg de les trobades que han dut a terme de gener a abril. També van fer algunes propostes perquè es tinguin e compte en el CIM dels proper curs.

Durant aquest curs, els alumnes de cinquè i sisè es van decantar per fer la tria dels inflables que hi haurà a la piscina municipal de Llagostera el proper 9 de juliol. Tenien un pressupost concret i van decidir entre diferents opcions d’inflables. També van escollir la data i a més van dissenyar tres cartells per promocionar aquesta activitat. Ara, un cop es va votar amb els respectius grups de classe, un dels cartells serà el que s’utilitzarà.

D’altra banda, durant les primeres sessions del CIM, també es va triar el lema del consell i va ser “Els infants votarem i el poble canviarem!”.

Al final de la darrera sessió del CIM, els regidors en funcions a l’Ajuntament de Llagostera van lliurar un certificat de participació a tots els consellers i conselleres assistents i una bossa de record en què hi ha el lema triat pels infants. Ara aquesta bossa també es repartirà a tots els alumnes de 5è i 6è.

El Consell d’Infants Municipal és un projecte engegat per l’Àrea d’Educació de l'Ajuntament de Llagostera i compta amb la col·laboració de les dues escoles de Llagostera. Aquest curs ha estat la segona edició del CIM.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS