En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Mossos han detingut dos homes de 30 i 44 anys que es van estampar contra un fanal a Vilablareix quan intentaven escapar-se dels Mossos, que els havien enxampat robant roba al centre de Girona.

Els fets van passar pels volts de les 8 del vespre d'aquest passat dilluns 19 de juny a l'Eixample de Girona.

Una patrulla de paisà que feia tasques de prevenció va detectar dos sospitosos que portaven diverses peces de roba. Quan els agents els van intentar identificar per un delicte de furt i comprovar si a dins del vehicle hi havia més articles un dels homes va empentar un mosso i el va tirar a terra, quan aquest intentava treure les claus del vehicle perquè no marxessin.

Els dos homes, però, van pujar al vehicle amb els articles que havien robat i van arrencar per escapar-se de la policia.

Els agents de seguida van avisar i diverses patrulles van activar-se per trobar els sospitosos que circulaven de forma temerària pel centre de Girona, pujant per sobre les voreres i anant en direcció contrària.

La persecució es va acabar pels volts de dos quarts de 9 del vespre al carrer Perelló de Vilablareix, quan els dos homes es van estampar contra un fanal, quan intentaven anar a buscar l'autopista AP-7.

Els agents van poder arrestar els dos sospitosos i van comprovar que tenien diversos antecedents. Els dos homes han quedat detinguts a l'espera de passar a disposició del jutge.

Hauran de respondre per un delicte de furt, un de conducció temerària i un altre d'atemptat als agents de l'autoritat, ja que un d'ells va empentar el mosso en l'inici de la fugida.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS