En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Mossos d’Esquadra van efectuar el 16 i 17 de juny, a tot el territori català, una campanya d’inspecció a locals d’oci nocturn per controlar els aforaments i evitar la presència de menors d’edat dins dels establiments.

Es van inspeccionar un total de 18 locals d’oci, 2 a cada regió policial.

En el marc d’aquestes inspeccions, els mossos van aixecar un total de 26 denúncies 5 de les quals van ser per excés d’aforament en locals situats a les regions de Barcelona, Girona, Tarragona, Metro Nord i Metro Sud.

En una inspecció a la comarca del Bages, els mossos van denunciar un local d’oci per permetre l’accés a menors de 16 anys. Concretament, van trobar 29 menors a l’interior.

Finalment, els agents van denunciar a tot el territori 20 controladors d’accés per incompliment de les seves funcions, per disposar d’habilitacions caducades o per no disposar-ne.

Les activitats d’inspecció que duen a terme les unitats de la policia administrativa dels Mossos d’Esquadra són indispensables perquè el conjunt de la ciutadania pugui gaudir d’un oci segur en locals com les discoteques, bars musicals i sales de festa.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS