En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Universitat de Girona (UdG) ha rebut 2.482 estudiants assignats en primera preferència en la preinscripció universitària pel curs vinent. Es tracta d'un 8% més dels que hi havia l'any passat (174 persones).

Per altra banda, la universitat gironina ha rebut 4.178 sol·licituds en primera preferència, pràcticament la mateixa xifra que el curs anterior (4.135).

La UdG ha tancat la preinscripció amb nou titulacions amb una nota de tall superior al 10, tres menys que el curs passat. Malgrat tot, en 3 de les 9 que hi ha enguany ha pujat la nota de tall. Es tracta de la doble titulació de Biologia i Biotecnologia (d'11,41 passa a 11,51), la doble titulació de Mestre d'Educació Infantil i Mestre d'Educació Primària (de 9,97 a 19,42) i el doble grau de Criminologia i Dret (de 10,06 a 10,09).

Medicina segueix essent la que lidera el rànquing amb un 12,67, dues dècimes per sota del curs anterior (12,84). Un dels motius que podria haver comportat aquesta lleugera davallada en la nota de tall és que el grau de Medicina tindrà dotze places addicionals (l'any passat n'hi havia 80).

Les dobles titulacions es consoliden com els estudis amb notes de tall més elevades.

Els graus relacionats amb ciències de la vida i la salut (Medicina, Enginyeria Biomèdica, Biotecnologia, Infermeria, i Biologia) mantenen la seva presència habitual a la graella amb notes de tall elevades, fet que demostra l’interès creixent cap a aquest àmbit de coneixement.

La matrícula del estudiants de primer per al curs 2023-2024 tindrà lloc del 14 al 19 de juliol. Els nous estudiants podran realitzar la matrícula en línia, a través d’una aplicació web d’automatrícula.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS