En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El Ple extraordinari de l'Ajuntament de Llagostera d'aquest 13 de juliol. / Foto: Ajuntament de Llagostera

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Ple de l’Ajuntament de Llagostera ha aprovat aquest dijous 13 de juliol el Cartipàs Municipal pel mandat 2023-2027.

En total, hi ha 21 regidories repartides entre els 7 regidors que formen l’equip de govern (6 de Junts per Llagostera i 1 del PSC):

- Narcís Llinàs, alcalde (JxLl) : Urbanisme, Habitatge i Seguretat Ciutadana.

- Pilar Aliu (JxLl): Medi Ambient, Via Pública i Gent Gran.

- Adrià Guinó (JxLl): Hisenda, Cultura, Festes i Comunicació.

- Jordi Mir (JxLl): Esports, Salut i Joventut.

- Irene Miquel (JxLl): Educació, Igualtat i Medi Rural.

- Maria Carmen Flores (JxLl): Acció Social i Urbanitzacions.

- Álex Maqueda (PSC): Promoció Econòmica, Noves Tecnologies i Benestar Animal.

Pel que fa a les tinències d’alcaldia, n’hi ha un total de quatre. La primera tinenta d’alcalde serà la Pilar Aliu, el segon tinent d’alcalde serà l’Adrià Guinó, el tercer tinent d’alcalde en Jordi Mir i el quart tinent d’alcalde serà l’Àlex Maqueda.

Al Ple també s’ha aprovat la dedicació i les retribucions i indemnitzacions de l’alcalde i dels regidors. L’alcalde de Llagostera tindrà una dedicació del 90% amb una retribució de 46.980 euros anuals bruts, Pilar Aliu tindrà una dedicació del 80% amb 24.800 euros anuals bruts i Adrià Guinó tindrà una dedicació també del 80% i amb una retribució de 24.800 euros anuals bruts.

Pel que fa a la resta de regidors de l’equip de govern, Jordi Mir, Irene Miquel, maria Carmen Flores i Álex Maqueda rebran una indemnització per assistència màxima anual de 12.084 euros cada un.

Pel que fa a les indemnitzacions per assistència màxima anual als regidors a l’oposició serà de 3.498 euros per a cada un. Per part d’ERC: Eduard Díaz, Lorena Quiñonez, Sílvia Fà, Daniel Daunis i Aniol Vinyoles. Per part de la CUP-Alternativa, Jordi Casas.

També s’ha aprovat l’assignació econòmica mensual per a cada partit polític amb representació al Ple: Junts per Llagostera rebrà 220 euros, ERC 195 euros, CUP-Alternativa 95 euros i el PSC rebrà 95 euros mensuals.

D’altra banda també s’ha aprovat la periodicitat de les sessions ordinàries del Ple i que aquest mandat canvia de dia i hora. A partir d’ara els plens ordinaris es faran l’últim dijous de mes a les 19h.

El Ple extraordinari també ha servit per nomenar els diferents representants dels patronats municipals, consells i els òrgans col·legiats municipals, com també els representants a entitats supramunicipals.

Pots recuperar el Ple a l’apartat de podcast d’aquest web.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS