En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Un vehicle amb una finestra trencada que es va trobar a l'aparcament de l'estació. / Foto: Ajuntament de Caldes de Malavella

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Policia Local de Caldes de Malavella ha detingut dues persones per diversos robatoris a cotxes de la localitat. Les detencions es van produir divendres als volts de les 3 del migdia.

Un agent no uniformat va descobrir dos homes al costat d'un vehicle amb la finestra trencada que estava estacionat a l'aparcament de l'estació, a l'avinguda Catalunya.

L'agent participava en un dispositiu especial de prevenció de robatoris a l'interior de vehicles, engegat després de detectar un augment dels robatoris en vehicles a la zona de l'estació.

Els lladres van intentar fugir amb un cotxe amb matrícula francesa un cop van detectar l'agent, però van acabar arrestats a l'avinguda de Caldes, on els va interceptar un segon agent.

Els detinguts van ser traslladats a la Comissaria dels Mossos d'Esquadra de Santa Coloma de Farners, després que el propietari del cotxe acredités que alguns dels objectes que portaven a sobre els lladres eren de la seva propietat i que es trobaven dins del seu cotxe, a l'aparcament de l'estació.

El cap en funcions de la Policia Local de Caldes de Malavella, Carlos Garcia, explica que "es va decidir muntar un desplegament especial després de detectar diversos robatoris en l'interior de vehicles a la zona de l'aparcament de l'estació els darrers 10 dies".

Garcia insisteix a dir que "un dels principals objectius és la seguretat en la via pública de Caldes".

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS