En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Les llaunes modificades intervingudes pels Mossos a Girona. / Foto: Mossos d'Esquadra

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La inspecció en aquest establiment de Girona es va iniciar després que els Mossos d'Esquadra rebessin queixes sobre activitat il·legal, en concret el 18 de juliol al migdia.

Es dona la circumstància que també s'havien detectat restes d'embolcalls a la via pública, presumptament de cocaïna, prop de la botiga.

Durant l'escorcoll, el botiguer es va posar molt nerviós i els Mossos van detectar com intentava amagar una motxilla amb el peu. A l'interior, hi havia tres llaunes de refresc i una ampolla de plàstic de beguda modificades. Concretament, havien buidat la beguda i creat un compartiment estanc.

Les llaunes contenien paperines de cocaïna a l'interior i l'ampolla rebuts de pagaments de l'activitat il·legal fets amb targeta de crèdit. També, sota el taulell, els Mossos van trobar una peça d'haixix.

Mentre els agents feien les comprovacions, va arribar el llogater de l'establiment que va quedar detingut juntament amb el treballador per un delicte contra la salut pública.

La mateixa tarda es va fer una entrada i perquisició en el comerç amb el suport de la Unitat Canina i es va localitzar més haixix amagat a la cambra frigorífica, paperines de cocaïna i una llauna de tomata també modificada.

El total de la substància intervinguda és de 46 embolcalls de cocaïna d'aproximadament mig gram cada un, 195 grams d'haixix i 1015 euros en efectiu. Els Mossos calculen que el valor aproximat d'aquesta droga en el mercat il·lícit és de 5.000 euros.

Els detinguts, de 33 i 39 anys que tenen antecedents, han passat aquest dijous a disposició davant del jutjat en funcions de guàrdia de Girona.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS