En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els veïns de les urbanitzacions Font Bona i Selva Brava de Llagostera acumulen des de fa anys problemes amb el subministrament d’aigua potable. Uns problemes que en les darreres setmanes han anat a més.

Denuncien que l’empresa Rec Madral té pèrdues constants d’aigua a les canonades i molts dies els veïns es queden sense subministrament i a dia d’avui encara hi ha carrers sense aigua.

Ara han decidit fer una protesta significativa per denunciar aquest fet. En concret tallaran l’autovia C-35 en sentit Barcelona aquest diumenge 30 de juliol de 19h a 21h, en plena operació tornada.

La protesta ja ha rebut el permís per part dels Mossos d’Esquadra.

Els convocants informen en un comunicat que el punt de trobada serà a la benzinera de la C-35 a Llagostera a les 18.45h i a partir d’aquí procediran al tall.

Recorden que aquesta és “una protesta cívica i que encara que tinguem acumulada molta ràbia demanem calma” detallen en el comunicat. Demanen que tothom que pugui es sumi a aquesta manifestació.

Des de l'Ajuntament de Llagostera es dona suport a la protesta i també hi participaran.

Des del consistori informen que s' ha requerit per escrit a l’empresa REC MADRAL COMPANYIA D’AIGÜES SA perquè amb la màxima urgència procedeixi a adoptar les mesures necessàries per a restablir la prestació del servei de subministrament domiciliari d’aigua a tots els usuaris de les urbanitzacions de Font Bona i Selva Brava.

Així mateix es demana a l’empresa que un cop restablert el servei es procedeixi a reparar les diverses pèrdues que presenten les xarxes de subministrament que gestiona i que informi als seus clients amb l’anticipació adequada, de qualsevol tall que es pugui derivar de l’execució dels treballs de reparació de la xarxa.

En el requeriment signat per l’alcalde de Llagostera, Narcís Llinàs, s’informa a Rec Madral que "degut a la gravetat de les afectacions detectades i les queixes que han estat traslladades a l’Ajuntament per part dels usuaris, i demés informació obtinguda pels serveis tècnics municipals serà posada en coneixement de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) així com de l’Agència Catalana del Consum (ACC), als efectes de que els esmentats organismes, en el marc de les competències que tenen legalment atribuïdes, puguin procedir a investigar els fets i a adoptar les accions i mesures adequades per a corregir aquesta situació i sancionar les infraccions en que hagi pogut incórrer REC MADRAL COMPANYIA D’AIGÜES S.A derivades de la incorrecta gestió de l’aigua i del servei d’abastament".

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS