En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Alguns dels documents que es podran veure a l'exposició. / Foto: Ajuntament de Llagostera

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

“Vides arxivades. La memòria dels llagosterencs”, l’exposició que ha preparat l’Arxiu Municipal de Llagostera, mostrarà el rastre documental que cada persona deixa al llarg de la seva vida.

Aquesta exposició que parla de la vida dels llagosterencs es nodreix dels documents que estan guardats a l’Arxiu Municipal de Llagostera: fons patrimonials, personals, d’empreses, associacions... la majoria són fruit de donacions per part de veïns del municipi.

De fet, cada document té uns protagonistes i una història al darrere per explicar.

Segons explica l’arxivera municipal, Marta Albà, “Estirant el fil d’aquets documents ens trobem amb les vides dels llagosterencs i fàcilment descobrim biografies a punt per ser redactades, fragments d’existències que plegades fan la història del nostre poble i del nostre país”.

“Vides arxivades. La memòria dels llagosterencs” s’inaugurarà aquest dissabte 9 de setembre a les 12h i es podrà visitar fins al 14 d’octubre a La Sala de Can Roure, a la plaça Llibertat de Llagostera.

L’Arxiu Municipal de Llagostera va inaugurar l’actual equipament el 15 de desembre del 1991 i ara, 30 anys després, gestiona 66 fons documentals, més de 900 ml de documentació, més de 63.000 registres, 4.024 cartells i programes de mà com també 8.347 fotografies o reportatges fotogràfics.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS