En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Un edifici esfrondrat al Marroc. / Foto: Fons Català de Cooperació

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Ajuntament de Llagostera ha decidit fer una aportació econòmica al Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per a la campanya d’emergència per a la població víctima del terratrèmol al Marroc.

En total aporta 3.000 euros.

El passat 8 de setembre un terratrèmol, amb magnitud de 6,8 graus, va causar la mort de més de 2.900 persones, un balanç de víctimes que ha anat augmentant amb els dies.

El sisme va sacsejar la ciutat de Marràqueix, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, esfondrant cases i altres edificis.

Segons informa el consistori, el Fons Català de Cooperació té una llarga trajectòria de suport al Marroc i de fet l’Ajuntament de Llagostera hi col·labora habitualment destinant recursos a cooperació i solidaritat.

D’altra banda, des de l’Ajuntament es recomana a aquelles persones que vulguin fer aportacions econòmiques, ho facin mitjançant organitzacions de confiança i transparents com és el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

De fet, el Fons Català, ha posat a disposició de la ciutadania el BIZUM: 06974 i un número de compte per poder fer les aportacions: ES91 0182 6035 4102 0160 8531. Cal incloure el concepte: Terratrèmol Marroc.

La campanya d'emergència se centrarà en el procés de reconstrucció i de suport a la població damnificada.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS