En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

La cercavila d'inici de la Festa Petita de Llagostera del passat 2017 / Foto: Comissió de Festes

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Festa Petita de Llagostera va néixer el passat 2017 i vol acomiadar l’estiu amb activats que ens recordaran els dies de festa grossa.

En concret es realitzarà aquest dissabte 15 de setembre i la Comissió de Festes de Llagostera ja té preparades tot un seguit d’activitats, que com ja va passar en la primera edició, es realitzaran al llarg de tot el dia.

Així doncs, s’iniciarà amb una cercavila a càrrec de la Colla Gegantera de Llagostera, juntament amb l’Esplai el Papu-Tisores amb la Cuca Feliua a les 11.30h. L’inici serà al parc de l’Estació i es realitzarà un recorregut per diversos carrers del municipi fins a finalitzar a la plaça Catalunya.

A partir de les 12h. a la plaça Catalunya, i com a novetat d’enguany, que es realitzarà un espectacle familiar. Anirà a càrrec de la companyia Família Guirigall i sota el nom de “Guiriballa!”.

Els actes continuaran a la tarda, amb el ja tradicional QUOVADIS, una gimcana sobre rodes i que en la passada edició de la Festa Petita la Comissió de Festes el va tornar a organitzar després d’uns anys de que no es realitzes. Per a participar-hi caldrà fer una inscripció a les 16.30h. a la plaça del Castell i iniciarà a les 17h. Els participants d’aquesta gimcana només hi poden participar amb un vehicle de quatre rodes i hauran de superar diverses proves per aconseguir guanyar.

Ja a la nit, a partir de les 21h, les activitats de la Festa Petita es traslladaran a l’Edifici Polivalent. Allà, per segon any, s’hi farà un sopar popular (els tiquets es podran adquirir abans de sopar). Seguidament s’iniciaran les votacions per escollir els segons hereu i pubilla Gold Edition de Llagostera, unes candidatures reservades a persones de més de 70 anys.

Un cop finalitzi el sopar, es donarà inici al Pregó de Festa Petita i tot seguit es faran públics els guanyadors d’hereu i pubilla Gold Edition, juntament amb un ball de bengales.

Enguany la festa finalitzarà com a novetat amb un concert. Aquest anirà a càrrec del grup de versions SerendiP, amb música per a tots els gustos i estils.

Vota el número 1

Pel 10 de juny

COL·LABORADORS