En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El camp de futbol i de vòlei de La Canyera. / Foto: Ajuntament de Llagsotera

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Ajuntament de Llagostera ha impulsat diverses actuacions per tal de millorar i facilitar la pràctica de l’esport al municipi.

En aquest sentit s’ha reordenat la zona esportiva pel que fa als seus accessos i el tancament de les grades durant els entrenaments entre setmana.

També s’ha habilitat una zona d’espera pensada per tal que els esportistes puguin estudiar o descansar mentre esperen el seu entrenament.

D’altra banda el consistori ha obert la zona d’oci i esport de la urbanització La Canyera. Aquí es podrà utilitzar el parc infantil, el camp de futbol i de vòlei de 8h a 20h. i per tal de poder utilitzar les pistes de tennis, cal pagar l’abonament corresponent.

A La Canyera també es poden utilitzar les barbacoes i cal demanar una autorització prèvia mitjançant la presentació d’una instància al Servei d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Llagostera.

Segons ha explicat el regidor d’Esports, Jordi Mir, “aquestes mesures estan encaminades a conciliar les activitats entre esportistes i famílies i millorar el funcionament dels equipaments esportius municipals”.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS