En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Moment de la votació de la moció al Ple de l'Ajuntament de Llagostera.

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Tots els grups que formen el Ple de l’Ajuntament de Llagostera insten al Govern la construcció d’una rotonda a Casablanca.

Així es va fer palès ahir dijous al Ple de l’Ajuntament a través d’una moció presentada pel grup municipal d’ERC i que va obtenir el vot favorable de la resta de grups ( l'equip de govern de Junts per Llagostera i PSC, i la CUP-Alternativa).

La moció insta a fer front comú per iniciar converses amb el Departament de Territori per tal de reclamar aquesta rotonda al municipi. De fet, l’any 2020, l’equip de govern d’aquell moment, amb ERC i CUP-Alternativa, va aconseguir que la Generalitat reconegués l’obligatorietat de fer-se càrrec de la construcció de la rotonda, malgrat exposar problemes econòmics per tirar endavant el projecte a curt termini.

Un cop es van poder fer els canvis tècnics necessaris per poder engegar el projecte, l’últim va ser l’enderroc de l’edifici de Casablanca aquest passat estiu, des d’Esquerra Llagostera creuen que cal sumar els esforços de tots els grups municipals per reclamar a la Generalitat la urgència d’execució de la infraestructura.

La moció aprovada demana a tots els partits a demanar als seus representants al Parlament que vetllin per tal que s’incorpori al pressupost del proper 2024 la partida necessària per construir la rotonda.

El punt on s’ha de construir és on conflueixen els vials que provenen de Caldes de Malavella, Tossa de Mar, Girona i Santa Cristina d’Aro, un dels punts amb més accidents a Llagostera.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS