En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

La rave de Llagostera. / Foto: Mossos d'Esquadra

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Mossos denunciaran els organitzadors d'una 'rave' il·legal aquest passat cap de setmana en un espai protegit de Llagostera amb més de 500 persones per abocament de deixalles a la zona.

Els Mossos van tenir coneixement de la festa el passat diumenge 1 d'octubre i es van personar a la zona, un espai proper a Can Cabanyes de Montagut, conegut popularment com a "quatre parets".

L'indret es troba dins del Pla d’Espais d’Interès Natural PEIN les Cadiretes i dins la Xarxa Natura 2000.

Els agents van localitzar-hi uns 400 vehicles que dificultaven el pas per una pista forestal. En aquell moment no van poder identificar els organitzadors per falta de col·laboració, la gent estava en actitud festiva i sota els efectes de l'alcohol i les drogues i per evitar un problema d'ordre públic van decidir no actuar.

L'endemà, agents de la Unitat Regional de Medi Ambient (URMA) es van personar al lloc per fer les comprovacions i veure'n l'afectació. A la zona, hi van localitzar diverses bosses d'escombraries industrials amb llaunes i plàstics, diversos palets de plàstics apilats, fustes, llaunes, bidons de plàstic, entre d'altres. Algunes de les bosses, a més, estaven penjades en alzines.

A tocar de l'espai afectat, van trobar quatre vehicles amb tot el material necessari per l’organització de la festa. Entre els objectes, hi havia neveres, transpalets, generadors elèctrics i altaveus de grans dimensions.

Els agents van poder identificar tres homes de 26, 30 i 33 anys. La URMA denunciarà les organitzadors per l'abocament i s'obriran diligències davant del Departament de Jocs i Espectacles.

La festa es va fer sense cap permís del propietari de la finca. Tampoc en tenia autorització de l'Ajuntament de Llagostera ni de cap administració competent.

Vota el número 1

Pel 21 de juny

COL·LABORADORS