En directe: La formula - REPETICIÓ

 Llagostera Ràdio on-line

La presentació de la cinquena edició dels 'Concerts a Cegues'.

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La 5a edició del cicle 'Concerts a Cegues' oferirà 15 concerts sorpresa en nou espais de Girona de l'11 de novembre al 2 de desembre.

El festival estrenarà enguany els escenaris del Museu dels Jueus, Santa Caterina o el Cooking Girona amb l'objectiu de continuar descobrint noves ubicacions de la ciutat.

D'altra banda, el cicle també descobrirà un nou espai de la Catedral. Després de passar pels soterranis i el claustre del temple, aquest any el festival visitarà la sala Vitralls, on hi ha el vitrall figuratiu més antic de Catalunya. A més, el festival repetirà les visites al Refugi Antiaeri, els Banys Àrabs i la presó del Museu d’Art i tornarà a espais com la Casa Masó i la Capella de Sant Jaume.

La programació, que és secreta i no es coneixerà fins que arribi cada concert, seguirà la línia proposada els últims anys, amb artistes consolidats i de renom dins l’escena catalana i, alhora, propostes emergents que estan cridades a ser les veus del futur a casa nostra.

Tots els concerts, a més, seran en espais interiors i sense equip de so, seguint una de les màximes del festival. Les entrades ja estan a la venda i es poden adquirir a tickets.latornada.cat a un preu de 10 euros.

Un any més els Concerts a Cegues també oferiran una vessant social amb concerts destinats a fer arribar la cultura a aquells públics que en queden exclosos. El festival va estrenar aquesta iniciativa el 2021 i aquest any portarà dos concerts en residències per a gent gran. La iniciativa s’ha treballat conjuntament amb el servei territorial a Girona del Departament de Drets Socials i oferirà concerts exclusius per a les persones residents i familiars.

Les tres últimes edicions van penjar el cartell d’entrades exhaurides a tots els concerts i van portar artistes com Judit Neddermann, Lluís Gavaldà, David Carabén o Mazoni.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS