En directe: En Joc

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Ajuntament de Llagostera s'ha incorporat al Cicle Gaudí, el circuit estable de cinema català. Està impulsat per l’Acadèmia del Cinema Català, on hi participen 40 poblacions catalanes.

Aquest mes de setembre, la pel·lícula que es projectarà serà “Jean François i el sentit de la vida”, dirigida i escrita per Sergi Portabella, que es va presentar al D’A Film Festival de Barcelona i es va poder veure al Fic-cat (Festival Internacional de Cinema en català) i al Moscou International Film Festival.

La projecció tindrà lloc al Teatre Casino Llagosterenc el diumenge 23 de setembre. Tant aquesta projecció com les pròximes serà a les 18h.

La pel·lícula narra les peripècies d’un nen de tretze anys que s’escapa de casa per anar a trobar el seu filòsof favorit, Albert Camus, sense saber que porta més de cinquanta anys mort. Pel camí trobarà el primer amor, però també la primera decepció.

Les altres pel·lícules que es podran veure aquest 2018 són: Formentera Lady (28 d’octubre), Petitet (25 de novembre) i Les Distàncies (30 de desembre).

Pel que fa al preu general de l’entrada, a Llagostera serà de 4.5€. També hi ha diversos descomptes: amb el Carnet Jove el preu serà de 3€, els socis Club Vanguardia tindran un 2x1 i per els jubilats el preu serà de 3€. Les entrades es vendran a la mateixa taquilla del teatre a partir d’una hora abans d’iniciar la projecció.

Per a més informació podeu consultar el web www.ciclegaudi.cat

Vota el número 1

Pel 2 de juny

COL·LABORADORS