En directe: Top 25 - REPETICIÓ

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El jutjat de guàrdia de Girona ha enviat a presó un lladre multireincident de 37 anys per robar en tres establiments de menjar de Banyoles.

A més, l'home es va mostrar violent quan l'anaven a detenir i tres mossos van quedar ferits.

El primer dels fets el va cometre la matinada del 28 de setembre, poques hores després que un jutjat el deixés en llibertat per un altre cas. L'home va entrar a un restaurant de la plaça Turers de Banyoles a robar. El mateix dia va ser el torn d'un bar del carrer Llibertat de la capital del pla de l'Estany, d'on també se'n va emportar un botí.

Els Mossos van iniciar una investigació per trobar el responsable i el dia 18 d'octubre el van aconseguir localitzar, però el sospitós va fugir corrent del lloc.

Tot i que van estar a punt d'enxampar-lo, el sospitós no es va esperar per cometre de nou un altre robatori. En aquest cas va ser en una fleca de Banyoles la matinada del dijous 19.

Els agents no el van poder detenir, però sí que el van identificar com el mateix individu que havia escapat poques hores abans. Finalment, el mateix dia 19 els policies el van localitzar i detenir. L'arrestat, però, va oferir resistència i es va comportar de manera violenta amb els agents, tres dels quals van quedar ferits en l'intent de reduir-lo.

Per tot plegat, l'home va quedar detingut per tres robatoris amb força, atemptat als agents de l'autoritat i trencament de condemna. El jutge de guàrdia de Girona l'ha enviat a la presó.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS