En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Del 9 al 12 de novembre Llagostera acollirà diverses activitats en motiu del Correllengua 2023.

En total es faran 4 propostes gratuïtes que serviran per homenatjar al poeta avantguardista català més important de la segona meitat del segle XX, Joan Brossa.

Les activitats començaran el dijous 9 de novembre amb una sessió especial del Club de Lectura (19h) a la Biblioteca Julià Cutiller obert a tothom. Estarà centrat en l’obra de Joan Brossa i anirà a càrrec de l’especialista Glòria Bordons. Serà un acostament a l’obra escrita del poeta a partir de la lectura i el comentari de diversos textos de “Poemes inèdits: Gual permanent i Mapa de lluites”.

L’endemà 10 de novembre es farà l’espectacle “A de Brossa” al Centre Cultural Can Roig a càrrec d’Assumpta Mercader (17.30h). Es tracta d’un espectacle participatiu per un públic familiar i infantil a partir dels 5 anys on es convidarà a explorar l’obra poètica de Joan Brossa i també es podrà gaudir del joc amb lletres, paraules i objectes.

Els actes del Correllengua a Llagostera seguiran el dissabte 11 de novembre a la plaça Catalunya amb una sessió de jocs de taula editats en català (11h a 13h) amb l’Associació de Jocs de Taula Meeple Llagostera. Una activitat oberta a tothom.

Tancarà el Correllengua una caminada a càrrec del G.E. Bell-Matí de Llagostera l’endemà diumenge 12 de novembre. La concentració serà a les 8h al Pavelló Municipal d’Esports Josep Mir i a les 8.30h es farà la sortida.

El Correllengua està impulsat per la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL) des del 1996 i cada any a través de la vida i obra d’un autor reivindica la llengua, la cultura i els anhels del poble català.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS