En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Les dues pistoles i el silenciador que la Policia Local de Caldes de Malavella va trobar a la motxilla oculta dins la furgoneta. / Foto: Policia Local de Caldes de Malavella

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Segons informa la Policia Local de Caldes de Malavella, els fets van tenir lloc aquest dimarts 14 de novembre.

Cap a un quart d'una de la matinada, una patrulla que feia ronda amb el cotxe per l'avinguda doctor Furest va veure dues furgonetes circulant a més velocitat del compte.

Els policies conduïen en sentit Llagostera, i les dues furgonetes -que anaven en direcció oposada- els van passar pel costat.

A partir d'aquí, els agents van decidir fer un seguiment discret. Des de la distància, van veure com les dues furgonetes entraven a la urbanització Llac del Cigne (cadascuna, per un accés diferent). Va ser llavors quan van decidir aturar un dels vehicles, a qui van interceptar quan circulava pel carrer Narcís Monturiol.

A dins la furgoneta hi anava un jove de 20 anys. El noi, quan va veure la policia, es va posar molt nerviós. Per això, després d'identificar-lo, els policies van decidir escorcollar la furgoneta.

A sota del seient del copilot, van trobar-hi una motxilla, i quan la van obrir, van veure com a dins hi havia dues pistoles i un silenciador. Cadascuna de les armes estava carregada i li havien esborrat els números de sèrie.

El noi va intentar espolsar-se responsabilitats dient que no sabia que portava armes a la furgoneta. Però la Policia Local el va detenir per tinença il·lícita d'armes, ja que el jove no tenia permís, i el va traslladar fins a comissaria.

Posteriorment, els agents el van derivar als Mossos d'Esquadra perquè el portessin davant del jutjat.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS